Květen 2013

Start of Filming "Love, Rosie" in Toronto

18. května 2013 v 16:30 | Sophia |  Gallery Update
» Zdroj: lilyjcollins.net, iheartcollins.org | » Spracovanie: lilycollins.blog.cz

Od 13. mája sa oficiálne začalo natáčanie filmu "Love, Rosie", ktorý by sa mal objaviť v kinách v roku 2014. V galérii nájdete 3-sady fotografií z natáčania podľa dňov. Lily vyzerá všade strašne roztomilo. Natáčanie sa konalo v Toronte, štáte Kanada. Na fotkách okrem Lily môžte vidieť filmový štáb a jej spolu-herca Sama Claflina s ktorým si Lily očividne dobre rozumie. Nižšie už nájdete odkazy na fotografie, tak si ich užite ;) Layout na galériu bude neskôr.

005~10.jpg 006~9.jpg 001~15.jpg Image00019~3.jpg Image00001~18.jpg

Gallery Links:
(x026) Lovie, Rosie (2014) > On The Set > 13.05 - Filming in Toronto
(x026) Lovie, Rosie (2014) > On The Set > 14.05 - Filming in Toronto
(x034) Lovie, Rosie (2014) > On The Set > 16.05 - Filming in Toronto

Official Open

18. května 2013 v 14:52 | Sophia |  Actual

Rozhodla som sa, že konečne blog oficálne otvorím i keď ešte všetko nie je dokončené. Na galérii stále pracujem, ale ide mi to fakt pomaly :D Lily má tých fotiek viac neť som si myslela. Postupne ich ale dopĺňam. Layout ale ešte galéria nemá. Nemám ho ešte ani urobený - čo by ale nebol ten veľký problém - ja neviem kódovať layouty, takže kým nenájdem niekoho tak galéria bude bez layoutu, snáď to nebude až taký veľký problém.

Postupne si ale chcem nájsť spriatelené stránky a ešte mám v pláne pridať hlasovanie za Fotku mesiaca. Dúfam, že sa vám zatiaľ na blogu páči a budete sa sem pravideľne vracať!! :) xoxo Sophia

Donation

18. května 2013 v 14:43 | Sophia
O čom ide, v darovaní príspevkov Lily Collins Web?
• Darovanie príspevkov je projekt pre fanúšikov Lily, ktorý chcú obohatiť túto stránku svojimi príspevkami. Je to veľmi jednoduché a nič to nestojí. Posielať môžeš grafiku, vlastnú tvorbu (kresby..); články, ktoré si našiel na miestnych stránkach a mnoho ďalšieho.

Ako sa môžeš zapojiť, do tohto projektu?
• Ak máš grafické zručnosti aspoň na úrovni začiatočníka nebude to žiaden problém. Jednoducho ak sa budeš nudiť a mať náladu na tvorenie, môžeš vyvoriť avatary, koláže, fotomontáže alebo animácie a poslať mi svoje výtvory na e-mail. Ak grafiku veľmi neovládaš ale predsa sa chceš nejako zapojiť môžeš poslať aj nejakú oskanovanú stránku z časopisu kde sa píše o Lily, alebo tvoju kresbu Lily, článok ktorý sa našiel na nejakej slovenskej či českej stránke a píše sa v ňom o Lily a podobne. Buďte kreatívny! Skutočne môžeš poslať čokoľvek čo ťa napadne.

Kam, posielať už dokončené výtvory?
• Ako som spomýnala posielať výtvory budete na e-mail. Blogový e-mail je lilycollins@seznam.cz. Do predmenu napíš "Donation", pridať do e-mailu prílohu tvojich príspevkov, ktoré chceš aby boli zverejnené a do texu nezabudni napísať svoju prezývku (poprípadne blog ak máš). Príspevky potom budú do týždňa zverejnené.

Wanna Be Affiliates?

18. května 2013 v 14:12 | Sophia
› To či vás beriem alebo nie vám oznámim na blog v priebehu niekoľkých dní. - Sophia

Pravidlá, ktoré musíš spĺňať ak chceť spriateliť:
• Chodiť pravideľne na blog (aspoň 2-krát do týždňa)
• Nepísať komentáre typu "Ahoj, obieham."
• Mať aktívny blog/web o celebrite (poprípadne grafike)
• Mať rád/a Lily Jane Collins

Ak súhlasíš s pravidlami, do komentáru vypíš prihlášku:
• Prezývka
• Blog
• Zameranie blogu
• Odkiaľ si si obľúbil/a Lily?

Tattoos

18. května 2013 v 13:00 | Sophia | © LILYCOLLINS
» Zdroj: lilycollins.blog.cz | » Spracovanie: lilycollins.blog.cz

Lily sa v roku 2013 popýšila hneď dvoma tetovaniami. Jedno z nich má na zápästí, druhé na chrbte.

01. Wrist Tattoo {Tetovanie na zápästí} - Lily sa k tetovaniu bohužiaľ nevyjadrila takže neviem aký má význam. Môžme si ale všimnúť korunku pod ktorou sa nachádza srdce s krídlami.

02. Back Tattoo {Tetovanie na chrbte} - Lily sa síce nevyjadrila ani k tomuto tetovaniu, ale rovnaké má aj jej Priateľ Jamie Campbell Bower len ten ho má na pravej ruke. Môžte vidieť nápis "Love Always & Forever 1989=Láska až naveky 1989" - čo poukazuje na Jamieho, pretože je to jeho rok narodenia. (Jamie má na ruke vytetovaný ten istý rok pretože sú obaja '89).

Quotes

18. května 2013 v 12:23 | Sophia | © LILYCOLLINS
» Zdroj: brainyquote.com | » Preklad: lilycollins.blog.cz

"Moje priezvisko mi možno otvorilo dvere, ale som to ja kto ich musí držať otvorené."
"Pokiaľ ide o prácu, som nadšená z toho čo si myslia ľudia. Ale ak ide o súkromný život, nevenujem tomu pozornosť."
"Skutočne si myslím, že všetko sa deje z nejakého dôvodu."
"Viem aké je to vyrastať v rôznych krajinách - pre mňa to bola zábava."
"Veľa mojich priateľov nepracuje, najmä od kedy sa natáča menej filmov a je tu väčšia konkurencia."
"Ako malé dievčatko, ktoré žilo na Anglickom vidieku, som zvykla pobehovať v lesoch, vytvárať si vlastné rozprávky."
"Kedysi mi to prekážalo - mať väčšie, plnšie obočie. Dokonca som si ho raz vytrhala, ale nezvášala som ho ešte viac a nevedela sa dočkať keď narastie späť. Teraz ho zbožňujem. Uvedomila som si, že takéto zvláštne veci nás robia krástnymi."
"Spočiatku som sa neflákala s detičkami celebrít. Tak som nebola vychovaná. Šla som do katolíckej základnej školy keď sme sa poprvýkrát prisťahovali do LA. No potom som šla na strednú, kde bolo plno deciek z "vyššie" vrstvy. Neboli to moji najlepší priatelia a nikdy som sa nestala súčasťou ich pretvárky."
"Hrať niekoho koho som zbožňovala v mojej obľúbenej rozprávke je veľká česť."

Coming Soon

17. května 2013 v 14:28 | Sophia |  Actual

Ahojte. Chcela by som vás privítať na Lily Collins Web. Môžte si naň spomenúť ešte z apríla 2012, keby som ho poprvýkrát založila, no teraz prichádza späť v omnoho kvalitnejšej verzii!! Stránka ešte nie je dokončená, ale neustále sa na nej pracuje. Ak máte nejaké špeciálne otázky môžte sa na ne pýtať tu v komentároch alebo aj na ask.fm (Ktorý som špeciálne založila na vaše otázky ohľadom blogu alebo tak).

HOME PAGE - 90% (Ešte plánujem pridať POTM, upraviť menu, nájsť nejaké affs a podobne).
STYLE GUIDE - 99% (Sprievodca štýlom je už takmer dokončený).
GALLERY - 3% (Vďaka Marilyn bude mať stránka svoju vlastnú webovú galériu)!




Name Meaning

16. května 2013 v 14:59 | Sophia | © LILYCOLLINS
» Zdroj: lilyjcollins.net | » Preklad: lilycollins.blog.cz

Meno: Lily
Pohlavie: ženské
Použitie: hlavne v angličtine
Pôvod: odvodené od kvetu "Ľalie"

Lily sa používa predovšetkým v angličtine, a pochádza z latinského a anglického jazyka. Toto krstné meno je odvodené od názvu kvetín, čo je v konečnom dôsledku od latinského slova "ľalie". Tento kvet je symbolom čistoty spojený s Pannou Máriou a tiež je dobre známy z veršov "Sermon on the Mount", 'zvážil poľné ľalie'. Neskorší zdroj mena mohol byť odvodený od nemeckého krstného mena Elizabeth - Lilli. Krstné meno Lily bolo prijaté v 19. storočí anglickými hovorcami kvôli nadšeniu z rastnilnných mien. Popularita mena vzrístla najmä vďaka piesni Lily of Laguna (1898) od Eugene Stratton a G. H. Elliott. V polovici 20. storočia sa meno dostalo do úpadku, ale v dnešnej dobe jeho popularita opäť vzrástla a patrí medzi veľmi obľúbené krstné mená.

Ex-Boyfriends

16. května 2013 v 14:38 | Sophia | © LILYCOLLINS
» Zdroj: google.com | » Spracovanie: lilycollins.blog.cz

O vzťahoch Lily sa toho veľa nevie, takže tu máte len fotografie jej ex-priateľov. Riley Harper bol s Lily odfotený na jednej párty a je očividné, že spolu niečo mali. Lily a Taylor Lautner sa spoznali pri natáčaní filmu "Abduction" a chodili spolu približne rok. Potom bola Lily nejakú doba slobodná až do roku 2012, kedy sa začala vídať s hercom Zacom Efronom. Neskôr v roku 2012 sa ale začal natáčať film "The Mortal Instruments: City of Bones", kde sa Lily zoznámila s Jamiem Campbellom Bowerom s ktorým randila od júla 2012 do augusta 2013. Na jednej akcii dokonca Jamie ukázal svoje tetovanie "Love Always & Forever - 1989" ("Láska až naveky - 1989"). Lily má podobné tetovanie na zadnej strane krku. Dôvod ich rozchodu zatiaľ nie je známy.

01. Riley Harper {2009-2010}
02. Taylor Lautner {2010-2011}
03. Zac Efron {2012}
04. Jamie Campbell Bower {2012-2013}

Timeline

15. května 2013 v 18:40 | Sophia | © LILYCOLLINS
» Spracovanie: lilycollins.blog.cz

Lily sa v priebehu nieľkých rokov veľmi zmenila. Čím bola staršia tým vyzerala ženskejšie. Môžme si všimnúť, že si postupne stmavovala vlasy. Teraz sa už tej tmavej aj drží - alebo to záleží na filmových projektoch. Na fotkách môžte vidieť Lily v priebehu rokov 2006 - 2013 čiže od jej 17-tich rokov. Na internete sú samozrejme aj fotky z pred týchto rokov (rok 1991-2005, ale tie fotky mi prišlo zbytočné sem pridávať).


Awards & Nominations

15. května 2013 v 16:01 | Sophia | © LILYCOLLINS
» Zdroj: en.wikipedia.org | » Preklad: lilycollins.blog.cz

Kariéra Lily sa zatiaľ len začína takže v súčastnosti je majiteľkou len jednej ceny. Ja ale verím a dúfam, že vďaka novým projektom bude čoskoro mať tých cien omnoho viacej - ona si to skutočne zaslúži.

RokDôvod nominácieCenaVýsledok
2008Hostiteľka "One to Watch"Young Hollywood AwardVýhra
2012Herecký výkon v "Mirror, Mirror"Teen Choice Awards, Herečka - Sci Fi/FantasyNominácia

Discography

15. května 2013 v 15:28 | Sophia | © LILYCOLLINS
» Zdroj: google.com | » Spracovanie: lilycollins.blog.cz

V roku 2012 keď boli premiéry filmu "Mirror, Mirror" sme mohli na konci filmu počuť spievať práve hlavnú postavu Snehulienku, ktorú hrala Lily Collins. Na soundtracku tohto filmu sa nachádzajú hneď dve verzie piesne. Ak máte záujem si vypočuť túto pieseň, môžte tak urobiť na odkaze na youtube a následovne si môžte pieseň aj stiahnuť.

01. Opening
02. Snow White And The Kingdom
03. Love At First Sight
04. Beauty Treatment
05. The Ball
06. The Queen Wants Snow Killed
07. The Dwarves
08. Seduction
09. The Training
10. Dueling
11. Magic Potion
12. Mannequin Attack
13. Breaking The Spell
14. Beast
15. Happy End
16. I Believe In Love (Mirror Mirror Mix)
17. I Believe In Love (Evil Queen Mix)

Filmography

15. května 2013 v 15:05 | Sophia | © LILYCOLLINS
» Zdroj: en.wikipedia.org | » Spracovanie: lilycollins.blog.cz

Televízne seriály:
90210 - Rok: 2009; Úloha: Phoebe Abrams

Filmové projekty:
The Blind Side - Rok: 2009; Úloha: Collins Tuohy
Priest - Rok: 2011; Úloha: Lucy Pace
Abduction - Rok: 2011; Úloha: Karen Murphy
Mirror, Mirror - Rok: 2012; Úloha: Snow White (Snehulienka)
English Teacher - Rok: 2013; Úloha: Halle Anderson
Stuck in Love - Rok: 2013; Úloha: Samantha Borgens
The Mortal Instruments: City of Bones - Rok: 2013; Úloha: Clary Fray
Rosaline - Rok: 2014; Úloha: Juliet
Love, Rosie - Rok: 2014; Úloha: Rosie Dunne

Biography

15. května 2013 v 14:22 | Sophia | © LILYCOLLINS
» Zdroj: en.wikipedia.org | » Preklad: lilycollins.blog.cz

Základné informácie
Lily Collins, celým menom Lily Jane Collins sa narodila 18. marca 1989 v Guildforde, Surrey, Anglicku, Veľkej Británii; je pôvodom anglicko-americká herečka, televízna hostiteľka a modelka známa predovšetkým z filmových projektov ako "The Blind Side", "Abduction" a "Mirror, Mirror".

Detstvo a rodina
Lily Collins sa narodila v Guildford, Surrey, Anglicku, Veľkej Británii a je dcérou anglického muzikanta Phila Collinsa a jeho druhej manželky - američanky, prezidentky "Beverly Hillského klubu žien" Jill Tavelman. Potom čo sa jej rodičia rozviedli, keď mala päť rokov sa presťahovala do Los Angeles, Kalifornie s matkou. Je nevlastnou sestrou herečke Joely Collins a muzikantovi Simonovi Collinsovi (z otcovho prvého manželstva) a tiež má dvoch nevlastných bratov, Nicholasa a Matthewa Collinsových (z otcovho tretieho manželstva). Jej starý otec z matkinej strany bol kanadský židovský imigrant, ktorý vlastnil slávny obchod s oblečením v Los Angeles.

Kariéra
Lily začala s herectvom keď mala dva roky pre televíznu stanicu BBC v sériách "Growing Pains". Ako tínedžerka napísala stĺpy (=krátky novinársky útvar) pre britský magazín Elle Girl. Tiež písala pre Seventeen, Teen Vogue a Los Angeles Times. Značkou Chanel bola vybraná, aby si vzala ich šaty na "Bal des Débutantes" (charitatívny ples) v roku 2007, ktorý sa konal v Hôtel de Crillon v Paríži, ktoré boli použité v 3. sérii televíznej relácie "The Hills". Neskôr bola vybraná španielskym Glamour magazínom roku 2008 za "Medzinárodnú modelku roku" a na obálke časopisu sa objavila v auguste roku 2009. Lily bola jedna z 20-tich žien v rebríčku vymenovaným magazínom Maxim s názvom "Najsexy dcéry rockových hviezd". Neskôr v roku 2009 sa ale začala jej herecká kariéra účinkovaním v televíznych sériách tínežerskej drámy "90210", kde si zahrala v dvoch epizódach Phoebe Abrams, čím sa ukončila aj prvá séria tohto populárneho seriálu. Neskôr, v roku 2009 nasledovala rola Collins Tuohy v rodinnej dráme "The Blind Side". MTV Networks' NextMovie.com ju v roku 2011 menovali za "Hviezdy ktoré stáli za pozretie". V roku 2011 mala možnosť zahrať si v akčnom filme "Priest", kde stvárnila Lucy Pace s hvezdami ako Cam Gigandet, alebo hviezdou seriálu "True Blood" - Stephenom Moyerom. Neskôr toho istého roku si zahrala Karen Murphy vo filme "Abduction" s Taylorom Lautnerom. Jej veľmi zlomová rola bola v roku 2012 vo filme "Mirror, Mirror", kde si zahrala hlavnú úlohu Snehulienky po boku Julie Roberts. Robbie Collin z Britských novín The Telegraph o Lily napísal nasledujúce: ,,Má rožkošnú, úchvatnú, skoro perfeknú tvár pre kiná; je niečo ako Audrey Hepburn s obočím Liama Gallaghera. Jej úsmev je platonický ideál drzosti." Lily bola obsadená do remaku filmu "Evil Dead", ale vypadla kvôli problému s plánovým rozpisom. V marci 2012 bola povedané že si zahrá vo filme "Stuck in Love" postavu Samanthu Borgens s hercami ako sú Jennifer Connelly, Logan Lerman, a Greg Kinnear. V roku 2013 si zahrala vo filme "The English Teacher" postavu tínedžerky Halle Anderson. Najmä ale bola obsadená do prvej časti dlhoočakávaného filmu natočeného podľa kníh od Cassandry Clare - "The Mortal Instruments: City of Bones", kde stvárni hlavnú postavu Clary Fray. Lily tiež potvrdila svoje obsadenie do filmov "Love, Rosie", kde by si mala zahrať hlavnú postavu Rosie Dunne a "Rosaline" kde by si mala zahrať Juliet.

PROJECTS {CAREER}

14. května 2013 v 21:00 | Sophia | © LILYCOLLINS |  » PROJECTS
Filmy a televízne seriály:
• 90210 - Rok: 2009; Úloha: Phoebe Abrams
• The Blind Side - Rok: 2009; Úloha: Collins Tuohy
• Priest - Rok: 2011; Úloha: Lucy Pace
• Abduction - Rok: 2011; Úloha: Karen Murphy
• Mirror, Mirror - Rok: 2012; Úloha: Snow White (Snehulienka)
• The English Teacher - Rok: 2013; Úloha: Halle Anderson
• Stuck In Love - Rok: 2013; Úloha: Samantha Borgens
• The Mortal Instruments: City of Bones - Rok: 2013; Úloha: Clary Fray
Love, Rosie - Rok: 2014; Úloha: Rosie Dunne
• Rosaline - Rok: 2014; Úloha: Juliet

Kampane a značky:
• Movado - Rok: 2012-2013; Úloha: tvár značky
• Lancôme - Rok: 2014; Úloha: tvár značky

Category: Projects | Posted by: Sophia | LILYCOLLINS.BLOG.CZ © 2012 - 2013